Kauneushoitola ja kosmetologi Turku

Tehokasta ihonhoitoa ja rentouttavaa hemmottelua ammattitaitoisissa käsissä.
Palveluvalikoimassa on ihon ja kauneuden hoitopalveluita päästä varpaisiin. Ihon ongelma tilojen kuten aknen, ihottuman tai halkeilevien kantapäiden hoidosta rentoutukseen ja hemmotteluun kuten kuumakivihieronta, volyymiripset ja rakennekynnet.

Osaavissa käsissämme arkesi on luksusta!

V10PLUS KASVOHOIDOT - ENSIMMÄISENÄ EUROOPASSA

Kaipaako ihosi piristystä? Yksilölliset V10Plus hoidot ja tuotteet ratkaisevat 10 erilaista iho-ongelmaa.

V10Plus on japanilainen tehokas seerumikosmetiikkasarja. Sarjan tehokkaista tuotteista löytyy ratkaisu kymmeneen erilaiseen ihon ongelmaan. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita tai hajusteita eikä mineraaliöljyjä. Sarjan valmistuksessa on käytetty uusinta teknologiaa ja uraauurtavia raaka-aineita parhaiden ihonhoitotulosten saavuttamiseksi. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja sopivat herkälle ja jopa allergiselle iholle.

V10Plus sarja on jo pitkään ollut käytössä Aasian hoitoloissa, nyt hoidot rantautuvat myös Suomeen. Hoidossa käytettävät seerumit valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Uniikiia ja yksinkertaista kauneudenhoitoa pienestä tipasta hoitavaa kauneutta.
Kaunis iho myös ilman meikkiä!

Tee seerumitesti tästä!

Nettiajanvaraukseen

Käsihoidot ja kynsien kestolakkaus

Kauniit ja huolitellut kädet sekä kynnet

Pedikyyri

Perinteinen jalkahoito, jossa hoidetaan jalkojen ihoa niissä ilmenevien tarpeiden mukaan. Voit halutessasi valita keskittyykö hoito enemmän jalkojen kaunistamiseen vai ongelmien hoitamiseen.

Kuumakivihieronta