Geelikynnet ja Ripsien kestotaivutukset Turun keskustassa

Geelikynnet KlaaraAn loihtimana Bio Sculpturen ainutlaatuisen hellävaraisista sekä hoitavista tuotteista.

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja, joka tukee kynnen luonnollista kasvua, eikä vahingoita omaa kynttä missään työvaiheessa. Bio Sculpture -geelillä huolitellaan kynnet kauniiksi kaikkiin elämäntilanteisiin.

Bio Sculpture geelillä on paljon hyviä ominaisuuksia. Suurin etu on se, että se vahvistaa omaa luonnollista kynttä sekä tukee kynnen kasvua. Bio Sculpture -geelillä on mahdollista auttaa asiakkaita, jotka kärsivät erilaisista ongelmista, esim. heikot, ohuet tai pysyvästi vaurioituneet kynnet.

Mahdolliset kynsien pidennykset toteutetaan geelin ja tarvittaessa silkin avulla, ilman tippejä ja liimoja. Tällä tavoin toimimalla vähennetään allergisoivia tekijöitä.

Geelikynsien poisto - Ei sähköviiloja! Ei suurta pölymäärää!

Geelien huoltoväli riippuu kynsiesi kunnosta sekä pituudesta. Keskimääräinen huoltoväli on noin 3-4 viikkoa.

Geelit poistetaan hellävaraisella geelinpoistoaineella, joten voit koska tahansa halutessasi pitää taukoa tai vaikka luopua kokonaan geelikynsistäsi. Geelien alla kyntesi säilyvät kauniina ja vahingoittumattomina hoitavien ainesosien avulla. Tuotteet ovat lähes tuoksuttomia ja pölyä tulee erittäin vähän.

Bio Sculpturen tuotteet eivät ole testattu eläimillä eivätkä tuotteet sisällä eläinperäisiä ainesosia. Näin ollen sarja sopii myös vegaaneille!

Ripsien kestotaivutus LVL ENHANCE -tekniikalla

Ripsien kestotaivutuksessa ripsi taivutetaan juuresta asti ainutlaatuista muottia käyttäen, jolloin omista ripsistäsi saadaan koko pituus hyötykäyttöön. Maailmalla tutuksi tullut ripsien kestotaivutustekniikka LVL ENHANCE on rantautunut myös Turkuun. Tässä nelivaiheissa, hellävaraisessa käsittelyssä ripsesi saavat lisää pituutta, tuuheutta sekä näyttävyyttä, ilman lisäkkeitä tai ripsiin jätettäviä aineita.

Käsittely sopii erittäin hyvin herkkäsilmäisille, urheilijoille sekä heille, jotka haluavat luonnollisen, mutta näyttävän lopputuloksen.

Ennen ensimmäistä käsittelykertaa, tehdään herkkyystesti, jolla poissuljetaan mahdolliset käsittelyssä käytettävien aineiden aiheuttamat allergiset reaktiot.

Tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä ja lopputulos on kestävä.

Lopullinen vaikutusaika riippuu ripsiesi kunnosta sekä kasvuvauhdista, mutta keskimäärin vaikutus kestää 6-8 viikkoa. Tänä aikana ripsiä ei tarvitse huoltaa vaan käsittely uusitaan vaikutuksen loputtua.

Lisätietoa sekä kuvia tehdyistä töistä löydät www.facebook.com/KlaaraAurora tai https://www.instagram.com/klaaraaurora/.

Ajan geelikynsien tekemiseen tai ripsien kestotaivutukseen voit varata kätevästi nettiajanvarauksen kautta, tai laittamalla viestiä.

Nettiajanvaraukseen