Volyymiripset ja ripsienpidennys Turku

Haluatko pitkät ja tuuheat ripset? Ratkaisuna ripsienpidennys!

Pitkät tuuheat ripset huomataan. Ne saavat silmän selkeäksi, katseen salaperäiseksi ja sensuelliksi. Ripsien pituus, kaarevuus ja suunta voivat antaa kasvoillesi kauniin, yksilöllisen ilmeen - kuka tahansa voi saavuttaa tämän ripsien pidennyksellä. Ripsien pidennys on ulkonäön kohenemisen lisäksi jokapäiväistä ehostusta helpottavaa - ei mene aikaa ja rahaa ripsiväriin. Heräät joka aamu täydellisillä ripsillä. Halutessasi myös kulmat muotoillaan ja värjätään, jolloin katseesi erottuu edukseen massasta takuuvarmasti!

Valittavanasi on volyymiripsipidennys tai  klassinen ripsienpidennys.

Volyymiripsipidennykset

Volyymiripsipidennykset ovat uusinta uutta ripsipidennyksissä. Volyymiripsissä omaan ripseen kiinnitetään viuhkan muodossa useampi pidennyskuitu. Viuhkan kuitujen määrä voi vaihdella kolmesta aina kuuteen tai seitsemään kuituun asti. Volyymiripset ovat keveytensä ansiosta hellävaraiset omille ripsille. Ne myös tuntuvat erittäin pehmeiltä käytössä, aivan kuin pidennyksiä ei olisi lainkaan! Asiakkaan toiveiden mukaan volyymiripsien tuuheus voi vaihdella luonnollisesta erittäin näyttävään. Volyymiripsillä voidaan tehdä arkeen sopiva tuuhennus mukaillen omien ripsien pituutta. Tai pidennyskuidut voidaan valita erittäin pitkiksi, jolloin lopputulos on sädehtivän näyttävä. Volyymiripsien huoltoväli voi olla jopa 6vk!
Volyymiripsien kuitujen pituudet 7mm:stä 17mm:in.
Kaarevuudet: luonnillisen näyttävä C-kaari tai erittäin kaareva D-kaari .

Klassiset ripsipidennykset

Klassisissa ripsipidennyksissä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään pidennyskuitu. Pidennysten huoltoväli on yleensä 4-6 viikkoa. Huoltoväli riippuu omien ripsien uusiutumisnopeudesta, ripsiin kohdistuvasta rasituksesta, esimerkiksi nukkuessa, sekä tietenkin halutusta lopputuloksesta.
Klassisten ripsipidennys kuitujen pituudet : 7mm:stä 15mm:in.
Kaarevuudet: maltillisesta B-kaari, luonnolliseen C-kaari tai erittäin näyttävään D-kaari.

Hoito-ohjeita ripsipidennysten käyttäjälle:

 • Tule ripsien asennukseen ja huoltoon ilman meikkiä.
 • Ripsien laiton jälkeen liimaa kuivatetaan nanosumuttimella. Tämän ansiosta varoaikaa ei tarvita ja voit huoletta kastella kasvot jo samana iltana.
 • Vaikka varsinaista varoaikaa ei tarvitse pitää suositellaan uintia ja saunomista vasta seuraavana päivänä.
 • Puhdista pidennykset huolellisesti huoltojen välillä. Kasteleminen ei pudota pidennyksiäsi, vaan auttaa pitämään ripsirajan puhtaana. Tukkeutuminen voi aiheuta tulehduksia tai jopa oman ripsen kasvun hidastumista.
 • Älä käytä pidennysten puhdistuksessa pumpulia, öljyä, tai hankaa ripsiä kovakouraisesti. Puhdistukseen suositeltavia mikroharjoja on meillä myynnissä.
 • Meikinpoistoon luomelta sopii vesiliukoisen meikinpoistoaine sekä runsaalla vedellä huuhtominen.
 • Älä käytä pidennysten kanssa ripsen taivuttajaa. Ripsivärin käyttö ei myöskään ole suositeltua. Jos kuitenkin päätät käyttää ripsiväriä valitse ehdottomasti vesiliukoinen vaihtoehto!
 • Käytä pidennysten selvittämiseen ripsiharjaa. Jos sinulla ei ole ripsiharjaa, pyydä sellainen huollon yhteydessä. Pidennyksiä kannattaa harjata ainakin kaksi kertaa päivässä, aamuin illoin. Liian voimakas ja usein suoritettu harjaus voi vaikuttaa pidennysten pysyvyyteen.
 • Ripset on hyvä pestä n.1-2h ennen asennusta tai huoltoa, jotta ripset ehtivät kuivua. Puhdistus ennen huoltoa on tärkeää, sillä ihon oma tali, meikki ja pöly voivat haitata liiman kiinnittymistä ripsiin.
 • Jos laiton jälkeen ripsirajassa tai silmissä  ilmenee punoitusta, turvotusta tai kutinaa,voit olla allergisoitunut ripsiliimalle(liimassa oleville akrylaateille). Suosittelemme pidennysten poistoa, varsinkin jos oireet eivät rauhoitu. Oireet voivat jatkua kunnes ärsyke on poistettu ripsistä.
 • Jos haluat käyttää pidennysten kanssa omia ripsiä vahvistavaa ripsiseerumia varmista että seerumi soveltuu pidennysten kanssa käytettäväksi. Jotkin seerumit voivat heikentää liiman pysyvyyttä.  Ripsiseerumin käyttö voi olla suositeltavaa, jos olet aikeissa lopettaa pidennysten käytön.
 • Ammattitaidolla tehdyt ripsipidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Kun ripsipidennysten käyttö lopetetaan, omat ripset saattavat näyttää lyhemmiltä kuin ennen. Tämän aiheuttaa tottumus pidennyksiin ja se että omat ripset saattavat olla pidennysten käytön jälkeen kaikki samassa kasvuvaiheessa, joka saattaa huoltovälistä riippuen olla hyvinkin lyhyt. Ripset uusiutuvat 4-6 viikon välein, pidennykset tekevät uusiutumisen näkyväksi, huollon tarpeena.

Ripsillämme on viikon laatutakuu! Ongelmatapauksessa ota rohkeasti yhteyttä!

Nettiajanvaraukseen